Kek & Kiddo

SLOW FASHION KIDS BRAND | Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven € 150

Verzenden en retouren

Verzenden
Wij verzenden binnen 2-5 werkdagen vanaf het ordermoment.
Kek & Kiddo levert op dit moment in Nederland. 

 

Verzendkosten
Standaard levering 2-5 werkdagen: € 5,95 (incl. 21% BTW) per pakketje.

De zendingen worden inclusief track and trace code verzonden.
Op aanvraag is levering naar andere landen eventueel mogelijk, voor meer informatie kun je een bericht via het contactformulier sturen.

 

Vertragingen
Wij kunnen eventuele vertragingen bij vervoerders niet voorzien en wij zullen er alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.

 

Verloren pakketten
Kek & Kiddo biedt tracking voor alle bestellingen, maar kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor goederen die tijdens het transport verloren gaan. Als uw pakket zoekraakt, dan kunnen wij het opnieuw verzenden tegen extra verzendkosten.

 

Retouren
We hopen natuurlijk dat je net zo blij bent met je artikelen als wij, maar is je aankoop echt niet als verwacht, dan is er de mogelijkheid om het te retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om je artikel terug te sturen vanaf het ontvangstmoment.

 

Wij garanderen een terugbetaling mits het artikel ongedragen en in originele staat terug wordt gestuurd. Doordat er veel tijd en liefde in de producten zit en de artikelen in kleine oplages worden gemaakt, hopen wij dat het een weloverwogen en bewuste keuze is om je aankoop te retourneren. Bij twijfel over een product, neem gerust contact op, wij helpen je graag.

 

Mocht je je bestelling toch willen retourneren, stuur ons dan een bericht via het contactformulier met je naam, de reden van retour samen met je ordernummer.

 

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het terugsturen voor eigen rekening zijn. We raden aan om het te verzenden met track and trace code. Als je retour pakket zoek raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.